Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδας: Sold out με Τουρκία – Νοκ άουτ ο Παπαπέτρου

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 13:38

Η Ελλάδα κοντράρεται με την Τουρκία στην τρίτη ημέρα και τελευταία ημέρα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις και το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!  Πλήγμα πάντως με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που υπέστη θλάση και θα χάσει και το ματς με την Σερβία.

Εθνική Ελλάδας: Sold out με Τουρκία – Νοκ άουτ ο Παπαπέτρου

Ούτε.. καρφίτσα δεν θα πέφτει στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Τουρκία στο ντέρμπι της τρίτης και τελευταία ημέρας του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις καθώς εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία και τα 18,000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και άπαντς αγωνιούν βέβαια για την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που πήρε… ανάσες στο ματς με την Γεωργία!

Δεν λείπουν πάντως και τα προβλήματα για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη θλάση στο δικέφαλο και πέραν της σημερινής αναμέτρησης, αναμένεται να χάσει και το ντέρμπι με την Σερβία (25’/8) για τα προκριματικά του ευρωπαίκού πρωταθλήματος και λογικά θα είναι διάθεσιμος για το μας με το Βέλγιο (28/8). . Νοκ άουτ τέθηκε και ο Κώστας Γόντικας με κάταγμα στον καρπό, κάτι που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για ενάμισι μήνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr