Μπάσκετ

Eurobasket: Πλήγμα για την Τσεχία με Σατοράνσκι

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 19:41

Ο νέος γκαρντ της Μπαρτσελόνα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Eurobasket: Πλήγμα για την Τσεχία με Σατοράνσκι

Πρόβλημα για την Τσεχία ενόψει της συμμετοχής στο φετινό Eurobasket. Διότι οι Τσέχοι θα έχουν μια πολύ σημαντική απουσία από το ρόστερ τους. Πιο συγκεκριμένα, θα αγωνιστούν χωρίς τον Τόμας Σατοράνσκι.

Ο νέος γκαρντ της Μπαρτσελόνα δεν θα δώσει το «παρών» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο λόγος; Ο τραυματισμός στους συνδέσμους του αστραγάλου του ποδιού του. Ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε καν να αγωνιστεί στο φετινό Eurobasket.

Θυμίζουμε πώς ο Σατοράνσκι τραυματίστηκε στο φιλικό της Τσεχίας με την Γερμανία. Οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν πώς μπορούσε να προλάβει το ευρωπαϊκό. Ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πώς το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό. Και δυστυχώς, ικανό για να τον κρατήσει μακριά από το Eurobasket 2022.

Το πλήγμα είναι μεγάλο για την Τσεχία, διότι είναι διοργανώτρια χώρα ενός εκ των ομίλων του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Καθώς οι αναμετρήσεις του 4ου ομίλου θα φιλοξενηθούν στην Πράγα. Εκτός από την οικοδέσποινα, στον όμιλο επί τσεχικού εδάφους θα συμμετάσχουν οι Σερβία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr