Μπάσκετ

NBA: Ο περιζήτητος Κέβιν Ντουράντ

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 21:02

Αρκετές ομάδες ψάχνουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα για να κάνουν κρούση στο Μπρούκλιν για τον σούπερ σταρ των Νετς.

NBA: Ο περιζήτητος Κέβιν Ντουράντ

Η απόφαση του Κέβιν Ντουράντ είναι η αποχώρηση από το Μπρούκλιν. Οι Νετς είναι ανοικτή στην παραχώρησή του. Αρκεί, βέβαια, να δεχθούν τα κατάλληλα ανταλλάγματα για να προχωρήσει η σχετική ανταλλαγή. Αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν ακουστεί πολλά για ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για τον KD. Μέχρι και οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν μπει στο παιχνίδι. Εκεί παραμένουν, πάντα, οι Ατλάντα Χοκς, οι Μέμφις Γκριζλς, οι Φοίνιξ Σανς, οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Τορόντο Ράπτορς.

Η αναζήτηση για το ιδανικό trade συνεχίζεται

Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι πώς οι ενδιαφερόμενες ομάδες προτείνουν παίκτες για να γίνει το κατάλληλο trade. Παρόλα αυτά, ακόμη καμία πρόταση δεν έχει γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση του Μπρούκλιν. Διότι ότι κι αν έχει προταθεί προς τους Νετς, καμία προσφορά δεν τους έχει πείσει. Εντούτοις, η ιστορία αυτή δεν έχει κλείσει. Διότι η στάση και η απόφαση του Ντουράντ να αλλάξει περιβάλλον, είναι αυτή που σηματοδοτεί τις εξελίξεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr