Μπάσκετ

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καλάθη

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 14:12

Ο Νικ Καλάθης  θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που συνεχίζει την μεταγραφική αντεπίθεση, έχοντας προχωρήσει ήδη σε οκτώ προσθήκες!

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του  Καλάθη

Την απόκτηση του Νικ Καλάθη ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε που έχει προχωρήσει ηδη σε οκτώ προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Ελληνας γκαρντ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και περίμενε την οριστική αποδέσμευση από την Μπαρτσελόνα που ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ώρες. Ο 33χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Δημήτρη Ιτούδη μετά την επιτυχημένη τους θητεία με τον Παναθηναϊκό, όπου κατέκτησαν 2 Πρωταθλήματα Ελλάδα (2010-11), 1 Κύπελλο (2012) και την Ευρωλίγκα του 2011. Αυτή θα είναι η 5η ομάδα στην καριέρα του Καλάθη, που αποτελεί τον κορυφαίο πασέρ στην ιστορία της Euroleague (1711 ασίστ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr