Μπάσκετ

NBA: Ο… φευγάτος Ντουράντ μένει τελικά στο Μπρούκλιν

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 20:46

Μετά τη συνάντηση που είχε με στελέχη των Νετς στο Λος Άντζελες, ο 34χρονος φόργουορντ άλλαξε στάση.

NBA: Ο… φευγάτος Ντουράντ μένει τελικά στο Μπρούκλιν

Νέα δεδομένα στο θέμα του Κέβιν Ντουράντ προέκυψαν πριν από λίγες ώρες. Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν με το ενάμιση… πόδι εκτός Μπρούκλιν. Ωστόσο αυτό άλλαξε. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η συνάντηση που είχε ο 34χρονος σούπερ σταρ μαζί με τον εκπρόσωπό του, με τον Τζο Τσάι, τον Σον Μαρκς και τον Στιβ Νας.

Το… meeting του All Star φόργουορντ με τον ιδιοκτήτη των Νετς, τον τζένεραλ μάνατζερ και τον προπονητή της ομάδας, το οποίο έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες, είχε θετική εξέλιξη για όλες τις πλευρές. Κι αυτό διότι εκεί που ο Ντουράντ ήταν κάθετα αντίθετος στην παραμονή του, άλλαξε άποψη! Θα παραμείνει τελικά στο Μπρούκλιν.

Η συνάντηση αυτή είχε ως βασικό αντικείμενο να γεφυρωθεί το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. Και αυτό επετεύχθη. Ο μεν Ντουράντ που είχε τονίσει τον Τζο Τσάι να διαλέξει είτε αυτόν, είτε το δίδυμο Μαρκς-Νας, άλλαξε άποψη. Οι δε Νετς επέλεξαν τον τζένεραλ μάνατζερ και τον προπονητή. Αυτή η στάση οδήγησε στην διαφοροποίηση της θέσης του παίκτη και την απόφασή του, τελικά, να παραμείνει στο Μπρούκλιν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr