Μπάσκετ

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας!

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 16:52

Ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο 41ο Ευρωμπάσκετ στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας στην προσπάθειά της να πετύχει κάτι καλό στην διοργάνωση...

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας!

Η Εθνική μας θα «πετάξει» το πρωί της Τετάρτης για την Ιταλία και δη για το Μιλάνο εκεί όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του 3ου ομίλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε σχετικά.

«Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την στήριξή του, είναι διαχρονικά στο πλευρό όλων των Εθνικών ομάδων και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου. «Ο ΟΠΑΠ είναι σταθερά μεγάλος υποστηρικτής μας και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κόουτς της Εθνικής δήλωσε τα εξής: «Η πρώτη φάση είναι σημαντική για να περάσεις στην επόμενη. Μιλάμε για επίσημα παιχνίδια και πρέπει να κάνεις τις νίκες που χρειάζονται για να περάσεις στην επόμενη φάση. Αν έχουμε παίκτες που δεν είναι πλήρως έτοιμοι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία για να τους εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά και όσο το δυνατόν πιο ασφαλώς, για τους ίδιους και τις ομάδες τους. Πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα».

Όσον αφορά τους τραυματίες (Σλούκας, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Παπαγιάννης και ο Παπαπέτρου), ο Δημήτρης Ιτούδης, ενημέρωσε πως σήμερα, μετά την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, θα γνωρίζει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει και σε ποιους όχι για το Ευρωμπάσκετ.

Ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης μετά την τελευταία προπόνηση άφησε εκτός αποστολής τους Καλαϊτζάκη, Κουζέλογλου και Κακλαμανάκη και θα ανακοινώσει την τελική 12αδα τις επόμενες ημέρες. Ο Ιτούδης έχει στην διάθεση του 14 παίκτες.

Αναλυτικά οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας!

Γκαρντ: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Τάιλερ Ντόρεϊ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μποχωρίδης
Φόργουορντ: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης
Σέντερ: Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr