Μπάσκετ

Eurobasket: Η τελική 12άδα της Ελλάδας

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:17

Ο Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» το απόγευμα της Πέμπτης Μποχωρίδη και Κασελάκη για να βγει η τελική αποστολή.

Eurobasket: Η τελική 12άδα της Ελλάδας

Μια ημέρα πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την Ελλάδα, καθώς αύριο το απόγευμα (18:00) δίνει το πρώτο της ματς κόντρα στην Κροατία, έγινε γνωστή η τελική αποστολή της εθνικής ομάδας. Η 12άδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο φετινό Eurobasket. Ο Δημήτρης Ιτούδης επέλεξε τελικά να πορευτεί με τα βαριά «χαρτιά» της ομάδας. Ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει μερικές ημέρες για τους έχει όλους εντάξει και διαθέσιμους.

Τα «κοψίματα» της τελευταίας... ώρας

Σε ό,τι αφορά την 12άδα, αυτή έγινε γνωστή το απόγευμα της Πέμπτης. Με τον Έλληνα κόουτς να «κόβει» την τελευταία στιγμή τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Λεωνίδα Κασελάκη. Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει και τη σχετική ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο, πριν καταλήξει στις επιλογές του. Η Ελλάδα ξεκινά τους αγώνες στη διοργάνωση το απόγευμα της Παρασκευής. Καθώς στις 18:00 θα αντιμετωπίσει στο Μιλάνο την Κροατία.

Η τελική 12άδα της Ελλάδας

Μετά και το «κόψιμο» των Κασελάκη και Μποχωρίδη προέκυψε η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη, λοιπόν, είναι οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Με τους Παπαγιάννη, Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο να χάνουν τα πρώτα ματς του ομίλου, στο Μιλάνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr