Μπάσκετ

Τουρκία: Νοκ άουτ ο Λάρκιν!

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:44

Χωρίς τον σταρ Σέιν Λάρκιν θα πορευτεί στην συνέχεια του Eurobasket η Τουρκία καθώς ο 29χρονος γκαρντ μένει οριστικά εκτός πλάνων λόγω σοβαρού τραυματισμού στο δάχτυλο.

Τουρκία: Νοκ άουτ ο Λάρκιν!

Μια τεράστια απώλεια καλείται να διαχειριστεί ο Εργκιν Αταμάν για την συνέχεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Σέιν Λάρκιν τέθηκε νοκ άουτ λόγω σοβαρού τραυματισμού στο δάχτυλο του χεριού του και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Ο εκρηκτικός γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο και οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν θετικές αλλά οι τελευταίες εξετάσεις φανέρωσαν το μέγεθος του προβλήματος. «Για μας είναι ένα σοκ, γιατί ειλικρινά περίμενα να επιστρέψει. Αλλά αυτά είναι τα νέα. Το EuroBasket ολοκληρώθηκε για τον Λάρκιν», είπε ο Εργκίν Αταμάν στο BasketNews. Η Τουρκία κοντράρεται με την Γαλλία αύριο (10/9, 13:00), για την φάση των «16».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr