Μπάσκετ

Eurobasket: Η πρώτη ελληνική προπόνηση στο Βερολίνο

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:59

Αν και ο Δημήτρης Ιτούδης ήθελε να αποφύγει η ομάδα την ταλαιπωρία, οι παίκτες ήθελαν να κάνουν ένα ξεμούδιασμα.

Eurobasket: Η πρώτη ελληνική προπόνηση στο Βερολίνο

Το αρχικό πλάνο ήταν να μην κάνει απόψε προπόνηση η ελληνική ομάδα στο Βερολίνο. Οι διοργανωτές είχαν δώσει το γήπεδο για προπόνηση στις 22:40 ώρα Ελλάδας. Όμως, οι παίκτες είχαν άλλη άποψη. Ζήτησαν να κάνουν ένα ξεμούδιασμα στο παρκέ της σάλας στο Βερολίνο. Για να αρχίσουν να εξοικειώνονται με το νέο γήπεδο. Έτσι, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν τους χάλασε το… χατίρι και η Ελλάδα θα κάνει απόψε την πρώτη της προπόνηση επί γερμανικού εδάφους.

Είναι χαρακτηριστικό πώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν ήθελε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο η ομάδα. Είχε αποφασίσει να δώσει ρεπό στους παίκτες για απόψε. Να μην γίνει προπόνηση και να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά και ανάλυση του αντιπάλου, δηλαδή της Τσεχίας. Όμως οι παίκτες ήταν εκείνοι που καθόρισαν το πρόγραμμα. Τελικά, απόψε θα γίνει ένα χαλάρωμα και αύριο οι διεθνείς θα προπονηθούν κανονικά, ενόψει του ματς της Κυριακής (11/9, 21:45) με την Τσεχία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr