Μπάσκετ

Eurobasket: Ο Γιάννης θα παίξει κανονικά με την Τσεχία [vid]

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:55

Μια χαρά είναι ο Greek Freak και θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς της Κυριακής που δίνει το εισιτήριο για την 8άδα.

Eurobasket: Ο Γιάννης θα παίξει κανονικά με την Τσεχία [vid]

Συναγερμός τέλος! Τα νέα σχετικά με την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο κορυφαίος αθλητής στον πλανήτη θα αγωνιστεί κανονικά στο κυριακάτικο (11/9, 21:45) ματς της Ελλάδας με την Τσεχία, που δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στην 8άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ναι μεν ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο ξεμούδιασμα που έκαναν οι άλλοι Έλληνες διεθνείς στο Βερολίνο. Αλλά θα προπονηθεί κανονικά το Σάββατο. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα απουσίας του από την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Τσεχία, για τη φάση των «16».

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης αποκόμισε ένα ελαφρύ διάστρεμμα από το ματς με την Εσθονία. Έτσι, την Παρασκευή επέλεξε να παραμείνει στο ξενοδοχείο και να γυμναστεί εκεί, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ωστόσο, το Σάββατο θα πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη στο Βερολίνο.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του βοηθού προπονητή της Εθνικής, Σωτήρη Μανωλόπουλου, που τόνισε: «Αποφασίσαμε να κάνουμε μια προαιρετική προπόνηση. Ο Γιάννης έκανε τη δική του προπόνηση στο ξενοδοχείο και αύριο θα είναι κανονικά».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr