Μπάσκετ

Eurobasket: Ο Πέσιτς δεν γύρισε στο Βελιγράδι

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:27

Δεν επέστρεψε με την αποστολή των Σέρβων ο έμπειρος τεχνικός πίσω στη σερβική πρωτεύουσα.

Eurobasket: Ο Πέσιτς δεν γύρισε στο Βελιγράδι

Ο αποκλεισμός της Σερβίας από τη συνέχεια του Eurobasket, στο ματς με την Ιταλία στη φάση των «16», ήταν σοκ για τους προπονητές, τους παίκτες, τους φιλάθλους της εθνικής τους ομάδας. Όμως, μετά τον αποκλεισμό ήρθε ένα ακόμα γεγονός που έδειξε πώς το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό.

Η αποστολή επέστρεψε τη Δευτέρα στο Βελιγράδι. Ωστόσο υπήρχε μια απουσία που έκανε μπαμ! Αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτή η απουσία είναι πολύ σημαντική. Ο λόγος για τον Σβέτισλαβ Πέσιτς Ο προπονητής της Σερβίας δεν γύρισε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, στη σερβική πρωτεύουσα.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ιταλία, η κίνηση του Πέσιτς φάνηκε πολύ άσχημα σε όλους τους Σέρβους. Διότι είναι γεγονός ότι αυτή η απουσία, μετά την ήττα από την Ιταλία, αποτελεί δείγμα του πολύ κακού κλίματος στις τάξεις της εθνικής Σερβίας. Με τον Πέσιτς να επιλέγει να πάει στο Μόναχο και όχι στο Βελιγράδι μαζί με τα άλλα μέλη του επιτελείου, τους αθλητές και τα μέλη της αποστολής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr