Μπάσκετ

Αγωνία για τον Ντόντσιτς στη Σλοβενία [vid]

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:52

Στα αναμμένα… κάρβουνα κάθονται οι Σλοβένοι μετά τον τραυματισμό του σούπερ σταρ τους, στη χθεσινή προπόνηση.

Αγωνία για τον Ντόντσιτς στη Σλοβενία [vid]

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Σλοβενίας ενόψει του προημιτελικού με την Πολωνία. Καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κυριακής, σε μια ανύποπτη φάση, ο Λούκα Ντόντσιτς γύρισε τον αστράγαλό του. Σε μια φάση όπου γύρισε το πόδι του, παίζοντας ένας εναντίον ενός με τον Έντο Μούριτς.

Με τον προπονητή των Σλοβένων, τον Αλεξάνταρ Σέκουλιτς, να τονίζει τη Δευτέρα: «Ο Λούκα γύρισε ελαφρώς τον αστράγαλό του και αυτό αποτελεί ένα επιπρόσθετο πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι». Εξάλλου, η Σλοβενία έχει πλέον μια πολύ σημαντική απουσία. Έχασε για τη συνέχεια του τουρνουά τον Ζόραν Ντράγκιτς, καθώς ο έμπειρος γκαρντ υπέστη θλάση.

Βεβαίως, στις τάξεις των Σλοβένων εκφράζουν την αισιοδοξία τους πώς όλα θα πάνε καλά. Όπως και ό,τι ο τραυματισμός του σταρ των Ντάλας Μάβερικς δεν είναι σοβαρός. Ωστόσο στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Ντόντσιτς εξακολουθούσε να έχει ενοχλήσεις, γεγονός που αύξησε την ανησυχία στο «στρατόπεδο» της εθνικής του ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr