Μπάσκετ

Eurobasket: Αποθεωτική υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:34

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο «WiZnick Center» της Μαδρίτης και καλωσόρισαν την ομάδα του Σκαριόλο που επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο.

Eurobasket: Αποθεωτική υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας, στη Μαδρίτη, η αποστολή της εθνικής Ισπανίας. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης που νίκησε στον τελικό τη Γαλλία και κατέκτησε τον 4ο τίτλο της στα τελευταία 6 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, οι Ισπανοί επεφύλαξαν μια εντυπωσιακή υποδοχή στην πρωταθλήτρια ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Τόπος συνάντησης ήταν το «WiZnick Center» όπου χιλιάδες φίλοι της «φούρια ρόχα» συγκεντρώθηκαν για να πανηγυρίσουν με τους Ισπανούς διεθνείς και το επιτελείο του Σέρτζιο Σκαριόλο, που κατέκτησαν τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης στο Βερολίνο. Ένα ξέφρενο πάρτι, με σκηνή, στήθηκε εκεί. Αποθέωση για παίκτες και προπονητές από τους εκστασιασμένους συμπατριώτες τους, που έδωσαν ένα πολύ ωραίο χρώμα στη βραδιά.

Λογικό και αναμενόμενο σε αυτή τη γιορτή να γίνει χαμός. Δείτε και τα σχετικά βίντεο από την αποψινή εκδήλωση για να αντιληφθείτε τι συνέβη στο «WiZnick Center»…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr