Μπάσκετ

Μπόστον Σέλτικς: Ξανά χειρουργείο ο Ουίλιαμς

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:36

Απών από την προετοιμασία των Σέλτικς θα είναι ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί σε νέα αρθροσκόπηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό του γόνατο.

Μπόστον Σέλτικς: Ξανά χειρουργείο ο Ουίλιαμς

Ο 24χρονος σέντερ των Σέλτικς, την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και μετά τη νέα επέμβαση που θα υποβληθεί, θα αναγκαστεί να χάσει την προετοιμασία των «Κελτών» ενόψει της νέας σεζόν στο NBA. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει για 4 με 6 εβδομάδες εκτός προπονήσεων, χάνοντας την προετοιμασία αλλά και τα φιλικά που θα δώσουν οι Σέλτικ, με στόχο να είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ουίλιαμς μέτρησε 61 παιχνίδια με την ομάδα της Βοστώνης, έχοντας κατά μέσο όρο 10 πόντους, 9,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Υπενθυμίζεται ότι ο Γουίλιαμς είχε υποβληθεί ξανά σε αρθροσκόπηση τον περασμένo Μάρτιο, προλαβαίνοντας να αγωνιστεί τελικά στα play-off του NBA.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες σε βάρος του Ουίλιαμς, παρά τη σύλληψη της 19ης Μαΐου κατόπιν μήνυσης της μητέρας του δεκάχρονου παιδιού του. Θυμίζουμε πως η 11η επιλογή του ντραφτ του 2009 κατέβαλε εγγύηση 25,000 δολαρίων, ώστε να αφεθεί ελεύθερος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr