Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός αρκετά κοντά στον Πονίτκα [vids]

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:23

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πολωνός φόργουορντ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός αρκετά κοντά στον Πονίτκα [vids]

Ακόμα πιο κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Ματέους Πονίτκα. Ο Πολωνός φόργουορντ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους «πράσινους» και οι επόμενες ώρες είναι πολύ σημαντικές. Διότι πριν το Eurobasket υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρέτζιο Εμίλια. Ωστόσο, ο ίδιος ενημέρωσε την ιταλική ομάδα πώς θέλει να αποχωρήσει από εκείνην. Πλέον, οι δύο ομάδες είναι σε ανοικτή γραμμή για να βρεθεί η φόρμουλα και να λύσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, ώστε να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Ο παίκτης και ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές. Εάν η ελληνική ομάδα τα βρει με την ιταλική, τότε ο Πονίτκα ίσως υπογράψει και τις επόμενες ώρες στους «πράσινους». Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη με στόχο να υπάρχει το πρώτο deal, για να ακολουθήσει το δεύτερο. Αυτό δηλαδή που θα οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του Πολωνού φόργουορντ στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ματέους Πονίτκα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να φτάσει η Πολωνία στα ημιτελικά του φετινού Eurobasket. Ο 29χρονος φόργουορντ κατά μέσο όρο 13.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, όπως και 5.7 ασίστ στο τουρνουά. Με αποκορύφωμα το triple double που έκανε στον νικηφόρο προημιτελικό με τη Σλοβενία. Εκεί ο Ματέους Ποντίκα είχε σκοράρει 26 πόντους, είχε μαζέψει 16 ριμπάουντ και είχε μοιράσει 10 ασίστ, έχοντας 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.