Μπάσκετ

Τηλεοπτικά τα τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:27

Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα ματς του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Περιστερίου.

Τηλεοπτικά τα τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και το Περιστέρι έχουν αγωνιστική δράση του διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου. Διότι θα λάβουν μέρος στα τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και «Νεόφυτος Χανδριώτης», αντίστοιχα.

Οι αναμετρήσεις τόσο στη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ όσο και στην αντίστοιχη στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» βρήκαν τηλεοπτική «στέγη». Έτσι, οι φίλαθλοι του μπάσκετ, αλλά και των τριών ομάδων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες τους.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, οριστικοποιήθηκε πώς το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

18:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο

21:00 Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

18:00 Μικρός τελικός

21:00 Μεγάλος τελικός

Όμως, τηλεοπτική μετάδοση θα έχει και το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Εκεί όπου 23 και 24 Σοε που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Με διπλή ελληνική συμμετοχή, από Ολυμπιακό και Περιστέρι. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το Cosmote Sport 4. Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

18:00 Περιστέρι - Ερυθρός Αστέρας

20:30 Ολυμπιακός - Χάποελ Χολόν

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

18:00 Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας

20:30 Περιστέρι - Χαποέλ Χολόν

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.