Μπάσκετ

Οριστικά «πράσινος» ο Ματέους Πονίτκα

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:37

Με ανακοίνωσή της, η Ρέτζιο Εμίλια έκανε γνωστό πώς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Πολωνού φόργουορντ.

Οριστικά «πράσινος» ο Ματέους Πονίτκα

Το θέμα του Ματέους Πονίτκα για τον Παναθηναϊκό έχει μπει στην τελική ευθεία. Διότι πλέον αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση των «πράσινων» για την έναρξη της συνεργασίας με τον παίκτη. Ωστόσο, πρέπει ο 29χρονος Πολωνός φόργουορντ να θεωρείται παίκτης του «τριφυλλιού», μετά την ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας για την παραχώρηση του παίκτη στην ελληνική.

Η οριστικοποίηση της μεταγραφής ήρθε, έμμεσα, μέσω της Ρέτζιο Εμίλια. Η ιταλική ομάδα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πώς έδωσε τα… χέρια με το «τριφύλλι» για την παραχώρηση του παίκτη στην ομάδα του Ράντονιτς. Αυτή που απομένει είναι η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα, για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να γίνει -και με τη βούλα- ο Πολωνός φόργουορντ παίκτης των «πράσινων».

Η ανακοίνωση της Ρέτζιο Εμίλια αναφέρει ότι: «Η Pallacanestro Reggiana ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία με την ελληνική εταιρεία του Παναθηναϊκού B.C. για την πώληση των αθλητικών δικαιωμάτων του αθλητή Ματέους Πονίτκα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr