Μπάσκετ

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοινώθηκε ο Ραντούλιτσα

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:29

Η ομάδα του Βελιγραδίου επισημοποίησε την απόκτηση του 34χρονου σέντερ.

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοινώθηκε ο Ραντούλιτσα

Οι δυναμικές κινήσεις στον Ερυθρό Αστέρα, μερικές ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν στην Euroleague συνεχίζονται. Οι πρωταθλητές Σερβίας και νικητές της Αδριατικής Λίγκας απέκτησαν έναν πολύπειρο παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Με τον 34χρονο Σέρβο σέντερ να επαναπατρίζεται μετά από αρκετά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο εξωτερικό.

Ο Ραντούλιτσα υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Ερυθρό Αστέρα, που στη συνέχεια προχώρησε στην ανακοίνωση της μεταγραφής του. Είναι χαρακτηριστικό πώς την Τετάρτη έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Το θετικό είναι πώς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, δείχνοντας πώς είναι σε καλή κατάσταση.

Ο 34χρονος σέντερ ήταν αρχικός για τη Σερβία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019. Έχει, δε, κατακτήσει τρία μετάλλια με την εθνική του ομάδα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016), στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και στο Ευρωμπάσκετ του 2009.

Ο Σέρβος ψηλός έχει αγωνιστεί σε Μιλγουόκι και Μινεσότα στο NBA, ενώ ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2015-16. Έχει αγωνιστεί ακόμα στην FMP, στην Άλμπα Βερολίνου, στην Αναντολού Εφές, στην Παρτιζάν, στην Άζοβμας και την Αρμάνι Μιλάνο. Από το 2017 «μετακόμισε» στην Ασία, όπου αγωνίστηκε σε ομάδες της Κίνας και της Νότιας Κορέας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr