Μπάσκετ

«Καθάρισε» η μπασκετική ΑΕΚ από τα ban!

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:36

Με ενέργειες του Μάκη Αγγελόπουλου η Ένωση ξεμπέρδεψε από έναν πολύ σημαντικό «βραχνά» και θα εκδώσει τα δελτία των νέων ξένων της.

«Καθάρισε» η μπασκετική ΑΕΚ από τα ban!

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη έλαβε… χώρα την Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ξεπέρασε από έναν πολύ σημαντικό «βραχνά» που ταλαιπωρούσε εδώ και πολύ καιρό την Ένωση. Με ενέργειες του Μάκη Αγγελόπουλου, ξεπεράστηκε η «σκόπελος» με τα πολλά ban που είχε να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ. Μια κατάσταση που δεν επέτρεπε να εκδοθούν τα δελτία των νέων ξένων παικτών. Με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις εντός συνόρων.

Έτσι, οι άνθρωποι του τμήματος της ΑΕΚ έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και έλυσαν αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Με τους περισσότερους από τους παίκτες που υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες, η διοίκηση της ΚΑΕ αποπλήρωσε τα χρέη που υπήρχαν. Επιπλέον, με κάποιους άλλους έγιναν οι απαραίτητοι διακανονισμοί με καταβολή ενός μέρους του οφειλόμενου ποσού. Κατά συνέπεια, υποχρέωση των «κιτρινόμαυρων» είναι να τηρηθούν οι όροι των διακανονισμών.

Μιας και ξεπεράστηκε το θέμα με τις οφειλές, τα ban «έσβησαν» και πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ μπορούν να προχωρήσουν στην επόμενη κίνηση. Δηλαδή να εκδώσουν τα πέντε δελτία των νέων ξένων παικτών. Κάτι που σημαίνει πώς όλοι τους θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ηλία Καντζούρη για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr