Μπάσκετ

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ρεάλ

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 23:34

Μπολτάουζερ, Πατέρνικο και Μόγκουλκοτς θα σφυρίξουν το αυριανό ματς των «πράσινων» με τους Μαδριλένους.

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ρεάλ

Η Euroleague για τη σεζόν 2022-23 αρχίζει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. Με το πρόγραμμα της πρεμιέρας να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 1ης αγωνιστικής.

Την Τετάρτη η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους διαιτητές του ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Ματέι Μπολτάουζερ, ο Καρμέλο Πατέρνικο και ο Εμίν Μόγκουλκοτς θα είναι οι τρεις ρέφερι που θα διευθύνουν το παιχνίδι των «πράσινων» με τους Μαδριλένους. Το τζάμπολ του οποίου είναι προγραμματισμένο για τις 21:00.

Συνεπώς, ο Σλοβένος, ο Ιταλός και ο Τούρκος θα είναι στο κλειστό γυμναστήριο στο Μαρούσι για να σφυρίξουν μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει στο παρελθόν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.