Μπάσκετ

Η προσφυγή της ΤΣΣΚΑ απορρίφθηκε - Άσκησε έφεση

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 20:14

Η ρωσική ομάδα είχε προσφύγει σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου κατά της απόφασης της Euroleague. Νέα εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.

Η προσφυγή της ΤΣΣΚΑ απορρίφθηκε - Άσκησε έφεση

Εδώ και αρκετούς μήνες είναι στον… αέρα η κόντρα ανάμεσα στην Euroleague και την ΤΣΣΚΑ Από τη στιγμή που η ρωσική ομάδα αποβλήθηκε από την διοργάνωση, αν και ήταν μια από τις 11 ομάδες-βασικούς μετόχους της λίγκας. Αυτό οδήγησε την ομάδα της Μόσχας να καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης, σε δικαστήριο του Λουξεμβούργο. Ωστόσο, τα νέα σε πρώτο βαθμό δεν ήταν καλά για την πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κάτι που έκανε γνωστό ο Αντρέι Βατούτιν.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ μιλώντας με φίλους της ομάδας της Μόσχας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ανέλυσε το συγκεκριμένο ζήτημα. Έκανε, λοιπόν, γνωστό πώς σε πρώτο βαθμό απορρίφθηκαν, τόσο η προσφυγή όσο και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο ρωσικός σύλλογος κατά της Euroleague. Με την ομάδα της Μόσχας να κάνει και την επόμενη, αναμενόμενη κίνηση. Αυτή ήταν η άσκηση έφεσης, κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Με τον Αντρέι Βατούτιν να σχολιάζει, αρχικά, πώς «Καταθέσαμε προσφυγή σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου, κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για την αποβολή μας από τη διοργάνωση και ζητώντας την επιστροφή της ομάδας στην Euroleague. Αυτή απορρίφθηκε. Έχουμε ασκήσει έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Αυτό έχει γίνει από ειδικούς δικηγόρους και η ομάδα δεν ασχολείται μ’ αυτό».

Επιπλέον, το καίριο ερώτημα όμως είναι άλλο. Θα επιστρέψει κάποια στιγμή η ΤΣΣΚΑ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με τον πρόεδρο της ομάδας της Μόσχας να εκφράζει την αισιοδοξία του επί του θέματος. Μιας και ο Αντρέι Βατούτιν τόνισε επί του θέματος: «Η ΤΣΣΚΑ αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει τους φιλάθλους. Ευχαριστούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για εμάς. Προσωπικά μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα από τα γήπεδα της Ευρώπης και οι φίλαθλοί τους».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr