Μπάσκετ

Ιωνικός: Νέος προπονητής ο Κώστας Μέξας

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 19:43

Ο 46χρονος κόουτς είναι ο διάδοχος του Άγγελου Τσίκληρα που αποχώρησε για λόγους υγείας από τον πάγκο του συλλόγου της Νίκαιας.

Ιωνικός: Νέος προπονητής ο Κώστας Μέξας

Νέα σελίδα στην τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας. Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Τσίκληρα, για λόγους υγείας, οι Νικαιώτες δεν άργησαν να βρουν τον διάδοχό του. Αυτός είναι ο Κώστας Μέξας. Ο 46χρονος προπονητής που έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες. Στην αρχή της προπονητικής του καριέρας δούλεψε στη γυναικεία ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την Καστοριά.

Έχει κοουτσάρει ακόμη την ΜΕΝΤ, τον Ηρακλή, τον ΚΑΟΔ, τον Απόλλωνα Πατρών, τα Τρίκαλα, τον ΠΑΟΚ, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής. Πλέον αναλαμβάνει τον Ιωνικό, σε μια ιδιαίτερη περίσταση, διότι διαδέχεται έναν προπονητή που δεν αποχώρησε λόγω των κακών αποτελεσμάτων, αλλά των συνθηκών. Καθώς ο Άγγελος Τσίκληρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μεγάλη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού

Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Τσίκληρα, τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας δόθηκαν στον Κώστα Μέξα. Με την ανακοίνωση του συλλόγου της Νίκαιας να αναφέρει: «Ο Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Μέξα, στον οποίο εύχεται να έχει μια καλή, δημιουργική και παραγωγική σεζόν. Μετά την αναγκαστική αλλαγή στο τιμόνι της ομάδας, η διοίκηση αντέδρασε άμεσα κι είχε επαφές με προπονητές, οι οποίοι θα μπορούσαν να σταθούν στην άκρη του πάγκου του Ιωνικού.

Ο Κώστας Μέξας έχει πολλά κοινά στοιχεία, στον τρόπο που βλέπει το μπάσκετ, με τη διοίκηση, διαθέτει εμπειρία κι είναι ένας προπονητής, που διακρίνεται για την εργατικότητά του. Ως εκ τούτου είναι ένας μάχιμος προπονητής, πρώτης γραμμής, που θα ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του κόσμου του Ιωνικού».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr