Μπάσκετ

NBA: Παίκτης της εβδομάδας 2 ο Greek Freak [vid]

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 22:58

Κορυφαίος στην Ανατολική Περιφέρεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 35.7 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο.

NBA: Παίκτης της εβδομάδας 2 ο Greek Freak [vid]

Η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει ιδανικά για τους Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Γουισκόνσιν έχει το καλύτερο ρεκόρ στο NBA με 5-0. Όχι μόνο στην Ανατολική Περιφέρεια, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα. Καθοδηγούμενη από τον εκπληκτικό, στην αρχή της σεζόν, Greek Freak!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του Μιλγουόκι έκανε απίστευτες εμφανίσεις και οδήγησε τους Μπακς στο 3-0 τη δεύτερη εβδομάδα της κανονικής περιόδου. Με επιδόσεις που είναι ικανές να «σπάσουν» τα κοντέρ! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε στη Week 2, κατά μέσο όρο, μέσα στα παρκέ 35.7 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ! Αριθμοί που προκαλούν… ίλιγγο. Τόσο στους αντιπάλους του όσο και στο κοινό των Μιλγουόκι Μπακς.

Σε ό,τι αφορά τη Δυτική Περιφέρεια, εκεί ο παίκτης της εβδομάδας προέρχεται από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Καναδός γκαρντ επίσης συνέβαλλε για να κάνει 3/3 η ομάδα του στη δεύτερη εβδομάδα του πρωταθλήματος. Με τους δικούς του αριθμούς να είναι 31.7 πόντοι, 5.3 ριμπάουντ και 7.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Όπως και να έχει, η σεζόν έχει ξεκινήσει απίστευτα. Τόσο για τους Μιλγουόκι Μπακς όσο και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Έλληνα σούπερ σταρ να πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις και να οδηγεί τα «Ελάφια» στην κορυφή του NBA.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr