Μπάσκετ

Euroleague: «Λαβωμένη» Αρμάνι κόντρα στην Βίρτους

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 22:33

Απόντες από το ματς που θα δώσει το Μιλάνο κόντρα στην Μπολόνια οι Σιλντς, Μπάρον και Ντατόμε.

Euroleague: «Λαβωμένη» Αρμάνι κόντρα στην Βίρτους

Μετά από αρκετά χρόνια δύο ιταλικές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Αύριο θα τεθούν αντίπαλοι. Η Αρμάνι Μιλάνο με την Βίρτους Μπολόνια στο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής. Όμως, είναι δεδομένο πώς η ομάδα του Μεσίνα έχει πολλά θέματα. Κι αυτό διότι υπάρχουν απουσίες σημαντικών παικτών.

Τρεις σημαντικές απώλειες για την Αρμάνι Μιλάνο στο ντέρμπι με τη Βίρτους, το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30. Εκτός πλάνων του κόουτς Μεσίνα είναι τόσο ο Σιλντς όσο και ο Μπάρον. Οι δύο Αμερικανοί είναι τραυματίες και θα χάσουν το ματς με την ομάδα της Μπολόνια. Επιπλέον, απών από το αυριανό ματς θα είναι και ο Ντατόμε. Με τον Ιταλό φόργουορντ να ταλαιπωρείται από ίωση. Ένας ακόμα πολύτιμος παίκτης για το Μιλάνο που δεν θα αγωνιστεί.

Σε ό,τι αφορά την Βίρτους, ούτε το «απουσιολόγιο» του Σκαριόλο είναι λευκό! Διότι εκτός από τον Αμπάς που είναι εδώ και καιρό στα pits, το ματς στο Μιλάνο θα χάσει και ο Μάνιον που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας, για τα ματς στα παράθυρα του Μουντομπάσκετ 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr