Μπάσκετ

Αήττητος ο Ερυθρός Αστέρας με τον Ιβάνοβιτς [vid]

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 21:17

Οι Σέρβοι νίκησαν 69-68 στο Βελιγράδι την Μακάμπι και μετρούν 3/3 με τον νέο προπονητή τους.

Αήττητος ο Ερυθρός Αστέρας με τον Ιβάνοβιτς [vid]

Μια ακόμα νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του. Πιο συγκεκριμένα, με τον Μαυροβούνιο κόουτς οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας μετρούν 3/3. Το απόγευμα της Πέμπτης νίκησαν και την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 69-68.

Το εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, που βρήκε τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά με +9 (27-18) ήταν καθοριστικό διάστημα για την συνέχεια και την έκβαση της αναμέτρησης. Με τον Μπέντιλ καθοριστικό. Οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο στην πορεία του ματς. Ο Μπάλντγουιν με τον Χίλιαρντ επέτρεψαν στην Μακάμπι να μειώσει λίγο. Έτσι το ματς στο ημίχρονο έληξε 36-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Μπράουν έβαλε μπροστά την ομάδα του Τελ Αβίβ. Όμως εκεί «μίλησαν» οι Νέντοβιτς και Μίτροβιτς για να επαναφέρουν τον Αστέρα στο προβάδισμα. Ο Ερυθρός Αστέρας με καλή άμυνα και ηρεμία βρέθηκε στο +8, 68-60, με τον Χασάν Μάρτιν να κάνει τη διαφορά. Οι Ισραηλινοί μείωσαν, αλλά δεν απέτρεψαν την ήττα στη σερβική πρωτεύουσα.

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 36-29, 50-47, 69-68.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr