Μπάσκετ

Euroleague: Δεκτή η έφεση του Τεόντοσιτς - Παίζει με Ολυμπιακό [vid]

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 23:22

Ο Σέρβος γκαρντ θα είναι στη διάθεση του Σκαριόλο για το ματς στο ΣΕΦ, καθώς η τιμωρία του έπεσε στη μια αγωνιστική.

Euroleague: Δεκτή η έφεση του Τεόντοσιτς - Παίζει με Ολυμπιακό [vid]

Με τον Μίλος Τεόντοσιτς στην αποστολή της, ταξιδεύει την Πέμπτη για την Ελλάδα η Βίρτους. Ο Σέρβος γκαρντ είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή, Νταμίρ Γιαβόρ, στο εντός έδρας ματς της ιταλικής ομάδας με την Εφές. Ωστόσο, ο παίκτης της Μπολόνια είχε καταθέσει έφεση για να μειωθεί η ποινή του, από τον Αθλητικό Δικαστή της Ευρωλίγκα.

Κάτι που τελικά συνέβη. Η αρχική του ποινή, που ήταν δύο αγωνιστικές, «έπεσε»! Έτσι εξέτισε τη μία αγωνιστική στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Συνεπώς θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Διότι είχε λείψει από το ματς της περασμένης εβδομάδας με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, στη σερβική πρωτεύουσα.

Επιπλέον, ο Αθλητικός Δικαστής του επέβαλε ακόμη πρόστιμο 15.000 ευρώ για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή Γιαβόρ. Άρα αυτό είναι κάτι που δεν θα γλιτώσει τελικά ο Μίλος Τεόντοσιτς. Όπως και το γεγονός πώς θα αγωνιστεί ξανά σε ένα γνώριμο για εκείνο γήπεδο, όπως είναι το ΣΕΦ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr