Μπάσκετ

Basket League: Δανεικός ο Κολοβέρος στο Λαύριο

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 23:55

Ο 20χρονος παίκτης παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στο σύλλογο της Λαυρεωτικής ως το φινάλε της φετινής σεζόν.

Basket League: Δανεικός ο Κολοβέρος στο Λαύριο

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Λαυρίου, ως το φινάλε της σεζόν, για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Basket League. Καθώς ο Χρήστος Σερέλης υπολογίζει πλέον σε έναν ακόμη γκαρντ. Ο λόγος για τον Ιωσήφ Κολοβέρο.

Ο 20χρονος παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στο σύλλογο της Λαυρεωτικής. Εξάλλου, θα καλύψει το κενό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Επίσης δανεικός από τον Ολυμπιακό στο Λαύριο. Ωστόσο τραυματίστηκε πρόσφατα στον ώμο και θα μείνει για μερικούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Με τη φανέλα του Λαυρίου, ο Κολοβέρος θα έχει την ευκαιρία να πάρει ματς στα πόδια του, όπου θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μια διαδικασία που θα τον βοηθήσει για να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις. Ο Κολοβέρος είχε πάει και την περασμένη σεζόν δανεικός, από τους «ερυθρολεύκους» στον Ιωνικό Νικαίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr