Μπάσκετ

Euroleague: Στον... αέρα Ταβάρες και Ντεκ [vid]

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 00:15

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Τσους Ματέο αν θα χρησιμοποιήσει τους δύο παίκτες στο αποψινό (22:00) ματς της Ρεάλ με την Μονακό, στη Μαδρίτη.

Euroleague: Στον... αέρα Ταβάρες και Ντεκ [vid]

Δύο «πονοκεφάλους» έχει να ξεπεράσει ο Τσους Ματέο στη Ρεάλ ενόψει του ματς με την Μονακό στη Μαδρίτη, απόψε στις 22:00. Διότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να υπολογίζει, τόσο στον Έντι Ταβάρες όσο και στον Γκάμπριελ Ντεκ. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο και ο φόργουορντ από την Αργεντινή έχουν εμφανίσει έντονα σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα ματς. Συνεπώς, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τραυματισμού, ίσως να προφυλάξει κάποιον –μπορεί και τους δύο- ο κόουτς των Μαδριλένων.

Με το «απουσιολόγιό» του να παραμένει γεμάτο από τα ονόματα. Διότι εκτός θα είναι για άλλη μια φορά οι Φερνάντεθ και Χάνγκα. Ακόμα, δύσκολα θα προλάβει το ματς ο Κορνελί που ταλαιπωρείται από μία ίωση, Αλλά μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ένα σημάδι αισιοδοξίας για τον προπονητή των «merengues».

Εδώ και μερικά 24ωρα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε. Μάλιστα, ο Γάλλος φόργουορντ συμμετέχει σε φουλ πρόγραμμα, χωρίς να έχει καμία ενόχληση. Άρα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο. Δεν αποκλείεται, δε, να μπει τελικά στη 12άδα κόντρα στην ομάδα από το Πριγκιπάτο!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr