Μπάσκετ

Euroleague: Ο Γουόλτερς δεν παίζει με την Αρμάνι

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 19:30

Κλινήρης ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού λόγω ίωσης, χάνει την αποψινή αναμέτρηση με το Μιλάνο.

Euroleague: Ο Γουόλτερς δεν παίζει με την Αρμάνι

«Λαβωμένος» στα γκαρντ είναι ο Παναθηναϊκός για το αποψινό (21:00) ματς κόντρα στην Αρμάνι, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Διότι εκτός πλάνων του Ντέγιαν Ράντονιτς για το ματς με το Μιλάνο είναι ο Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από μια ίωση και είναι κλινήρης. Κατά συνέπεια, χάνει το ματς της 12ης αγωνιστικής στην Euroleague κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Επιπλέον, εκτός εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μάριους Γκριγκόνις. Μιας και ο Λιθουανός γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση (σ.σ.: οσφυαλγία) που τον ταλαιπωρεί από τα μέσα Νοεμβρίου και προέκυψε στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη.

Μέσα σε όλα, στον… αέρα είναι η συμμετοχή και του Λευτέρη Μαντζούκα. Με τον νεαρό φόργουορντ να έχει ενοχλήσεις στον αγκώνα. Στην προπόνηση της Τετάρτης ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και την Πέμπτη το πρωί, όταν έκαναν σουτ οι «πράσινοι». Η δική του παρουσία στην 12άδα του Παναθηναϊκού θα αποφασιστεί την «τελευταία» στιγμή!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr