Μπάσκετ

Euroleague: «Τρέχει» η Εφές - Η ASVEL σόκαρε την Μπαρτσελόνα [vids]

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 00:18

Πέμπτη σερί νίκη για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ οι Καταλανοί υπέστησαν ήττα από την Βιλερμπάν στη Βαρκελώνη με νικητήριο σουτ από τον Ντε Κολό.

Euroleague: «Τρέχει» η Εφές - Η ASVEL σόκαρε την Μπαρτσελόνα [vids]

Μεγάλη νίκη για την Βιλερμπάν με buzzer beater του Ντε Κολό (19π.) στα 1.1'' πριν το φινάλε, νίκησε 75-74 την Μπαρτσελόνα. Με την καταλανική ομάδα να ηττάται μετά από τρεις σερί νίκες! Η ομάδα του Πάρκερ προηγήθηκε με +11 στην πρώτη περίοδο, αλλά εκείνη του Γιασικεβίτσιους γύρισε το ματς στη δεύτερη και στην 3η βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 12 πόντους. Στο φινάλε ο Ντε Κολό πέτυχε μεγάλα σουτ, πριν το τελευταίο της νίκης, για να πανηγυρίσει η ομάδα του μια μεγάλη νίκη στη Βαρκελώνη.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 46-40, 62-57, 74-75.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Στο Κάουνας, η Εφές τα βρήκε… δύσκολα κόντρα στην Ζαλγκίρις για ένα ημίχρονο. Μιας και στα μισά του ματς οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο σκορ. Αν και η πρωταθλήτρια Ευρώπης πήρε διαφορές που έφτασαν ως τους 11 πόντους, οι Λιθουανοί επέστρεψαν. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, τα αστέρα της τουρκικής ομάδας «καθάρισαν». Με Μπομπουά (20π.), Μίτσιτς (19π.) και Κλάιμπερν (17π.), η Εφές έκανε σερί 19-2 και τέλειωσε το ματς. Επιπλέον, στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωσε κι άλλο. Για να κλείσει τελικά στο +26.

Τα δεκάλεπτα: 19-25, 33-33, 48-63, 60-86.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Επιπλέον, στη Βιτόρια η Μπασκόνια έκανε… πάρτι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Με τον Περία Χένρι να κάνει double - double (14π., 10ασ.) η ισπανική ομάδα πέτυχε άλλη μια νίκη. Από την πρώτη κιόλας περίοδο οι Βάσκοι είχαν τον έλεγχο του ματς. Μιας και το προβάδισμά τους όλο και μεγάλωνε. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρέθηκαν στο +16, για να ξεπεράσουν στο τελευταίο τους 20 πόντους και να λήξει το ματς στο +25!

Τα δεκάλεπτα: 17-10, 44-30, 55-42, 78-53.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr