Μπάσκετ

Euroleague: Η Ρεάλ χωρίς Ντεκ σε Μόναχο και Κάουνας

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 21:13

Οι Μαδριλένοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Αργεντινό φόργουορντ στα εκτός έδρας ματς με Μπάγερν και Ζαλγκίρις, αντίστοιχα, αυτής της εβδομάδας.

Euroleague: Η Ρεάλ χωρίς Ντεκ σε Μόναχο και Κάουνας

Εβδομάδα με διπλή αγωνιστική δράση αυτή που διανύουμε στην Euroleague. Με την Ρεάλ Μαδρίτης, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μονακό, να έχει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αρχικά την Τρίτη στο Μόναχο, με αντίπαλο την Μπάγερν. Εν συνεχεία, την Πέμπτη στο Κάουνας όπου θα κοντραριστεί με την Ζαλγκίρις. Με τον Τσους Ματέο να έχει έναν «πονοκέφαλο» για το ματς αυτό. Διότι θα στερηθεί στις αναμετρήσεις της εβδομάδας τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Ο Αργεντινός φόργουορντ έχει εμφανίσει σημάδια κούρασης. Με αποτέλεσμα να είναι στα όρια της θλάσης, σε δύο σημεία στον τετρακέφαλο. Επειδή υπάρχει κίνδυνος να πάθει σοβαρό μυϊκό τραυματισμό και να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα παρκέ, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε να τον προφυλάξει. Έτσι, ο Ντεκ παρέμεινε στη Μαδρίτη και δεν ταξίδεψε στο Μόναχο, ούτε θα βρεθεί και στη Λιθουανία.

Ο Ντεκ φέτος κάνει πολύ καλή σεζόν με τους Μαδριλένους. Έχει κατά μέσο όρο κοντά στους 13 πόντους (σ.σ.: 12.9), όπως ακόμα 6.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ, αντίστοιχα. Καθοριστικός σε πολλά ματς, αλλά καλύτερα να χάσει δύο ματς παρά να τραυματιστεί και να λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr