Μπάσκετ

Ασυγκράτητος ο Ερυθρός Αστέρας [vid]

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 22:47

Η σερβική ομάδα ήταν σχεδόν όλο το ματς πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος έκανε την ανατροπή και νίκησε 77-73 την «λαβωμένη» Ζαλγκίρις.

Ασυγκράτητος ο Ερυθρός Αστέρας [vid]

Σε σούπερ φόρμα ο Ερυθρός Αστέρας. Η σερβική ομάδα υπό την καθοδήγηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει γυρίσει τον… διακόπτη. Το βράδυ της Τρίτης νίκησε 77-73 την Ζαλγκίρις στο Βελιγράδι, σε ένα ματς όπου στο μεγαλύτερο διάστημα του ήταν πίσω στο σκορ.

Ωστόσο στο φινάλε έδειξε χαρακτήρα και πήρε την 6h διαδοχική του νίκη στην Euroleague. Εξαιρετική εμφάνιση από το δίδυμο των Βιλντόσα και Νέντοβιτς. Ο Αργεντινός είχε 27 πόντους, ενώ ο Σέρβος 21 πόντους, αντίστοιχα και μαζί 11/15 δίποντα και 8/8 βολές.

Η Ζαλγκίρις μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Με το… καλημέρα απέκτησε διψήφια διαφορά (5-15) με τον Έβανς να κάνει τη διαφορά. Ο Ερυθρός Αστέρας έβγαλε αντίδραση στη δεύτερη περίοδο. Με σερί 10-0 κατάφερε να περάσει μπροστά με έναν πόντο (34-33), για να κλείσει το ημίχρονο στο -4 (33-37). Οι Λιθουανοί συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο.

Με αποτέλεσμα να παραμείνουν μπροστά στο σκορ και στο τέλος της τρίτης περιόδου. Μικρό μεν, προβάδισμα δε για τον σύλλογο από το Κάουνας. Ωστόσο, το δίδυμο των Νέντοβιτς και Βιλντόσα έκαναν ό,τι έπρεπε για την ανατροπή. Με τον Αργεντινό να έχει 7 σερί πόντους στο τέλος. Μεταξύ αυτών έκανε με σουτ εκτός ισορροπίας το 74-71 και με βολές διαμόρφωσε το τελικό 77-73.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 36-37, 56-58, 77-73.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr