Μπάσκετ

Έδειξε χαρακτήρα η Ρεάλ στο Μόναχο [vid]

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 23:30

Σε ένα ματς για γερά νεύρα όπου οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, οι Μαδριλένοι νίκησαν 68-64 την Μπάγερν.

Έδειξε χαρακτήρα η Ρεάλ στο Μόναχο [vid]

Το ματς στο Μόναχο ήταν μια «μάχη» μέχρι τελική πτώσης. Καθώς Μπάγερν και Ρεάλ πάλεψε ως το φινάλε για τη νίκη. Ωστόσο με δεδομένο ότι οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, οι Μαδριλένοι κατάφεραν να φύγουν από τη Βαυαρία με το «ροζ» φύλλο αγώνα, μιας και επικράτησαν 68-64.

Το ματς ήταν κλειστό, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Ταβάρες οδήγησε την Ρεάλ , αλλά τα τρίποντα της Μπάγερν ανέτρεψαν το σκηνικό και τον Γκιλέσπι να διαμορφώνει το σκορ της πρώτης περιόδου. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι άμυνες έγιναν πιο δυνατές.

Καθώς η ομάδα του Μονάχου συνέχισε να σκοράρει από μακριά, βρέθηκε στο +7, αλλά ο Γιούλ και τα τρίποντα των Μαδριλένων ανέτρεψαν επίσης το σκορ και έφεραν τη Ρεάλ στο +2! Το φινάλε του δεύτερου δεκαλέπτου βρήκε την ισπανική ομάδα να έχει προβάδισμα 3 πόντων. Αυτό αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από πολύτιμο για τη συνέχεια. Διότι το επί μέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 25-26, με τα δεκάλεπτα να έχουν αντιστοίχως σκορ 11-12 και 14-14.

Ο Ταβάρες έφεραν τους Ισπανούς στο 47-39, η Μπάγερν πλησίασε στον πόντο και ο Χεζόνια έκλεισε την περίοδο με τρίποντο. Ο Ουίνστον γύρισε ξανά το ματς, ο Γιούλ επανέφερε την Ρεάλ μπροστά. Η ομάδα του Ματέο έκανε σερί 7-0 και το 58-59 έγινε 58-66, Ο Μούσα με 2/2 βολές πέτυχε το 64-68 στα 13'', για να αστοχήσουν στο φινάλε Γκιφάι και Ουίνστον.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 39-42, 50-54, 64-68.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr