Μπάσκετ

NBA: Αλλάζουν... χέρια οι Φοίνιξ Σανς!

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - 22:57

Στην τελική ευθεία η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στους «Ήλιους» με τον δισεκατομμυριούχο Ματ Ισμπία να αγοράζει την ομάδα της Αριζόνα από τον Ρόμπερτ Σάρβερ.

NBA: Αλλάζουν... χέρια οι Φοίνιξ Σανς!

Νέος ιδιοκτήτης για τους Φοίνιξ Σανς. Η ομάδα της Αριζόνα, μετά από 18 χρόνια, αλλάζει… χέρια. Κι αυτό διότι η εποχή του Ρόμπερτ Σάρβερ θα κλείσει σε λίγα 24ωρα. Από το 2004 που είχε αγοράσει εκείνος τους «Ήλιους» έναντι 401 εκατομμυρίων δολαρίων, πλέον η αξία τους έχει δεκαπλασιαστεί. Έτσι, ο Ματ Ίσμπια που ο υποψήφιος αγοραστής του Φοίνιξ θα χρειαστεί να καταβάλει ένα αντίτιμο κοντά στα 4 δις δολάρια.

Οι Σανς ήταν σε καθεστώς πώλησης εδώ και αρκετό καιρό, μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη τους, Ρόμπερτ Σάρβερ. Όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, η διαδικασία της αλλαγής στην ιδιοκτησία του Φοίνιξ είναι προ των πυλών.

Όσο για το προφίλ του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας του Φοίνιξ, δεν είναι άσχετος με το μπάσκετ. Αντιθέτως είναι άριστος γνώστης του αθλήματος. Αλλά και πρωταθλητή του NCAA. Μιας και κατέκτησε το κολεγιακό πρωτάθλημα, ως παίκτης, το 2000 με τη φανέλα του Μίτσιγκαν Στέιτ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr