Μπάσκετ

Οριστικά χωρίς Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 14:26

Μια μεγάλη απουσία θα έχουν οι ερυθρόλευκοι στο αποψινό σούπερ ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Οριστικά χωρίς Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θα έχει μια μεγάλη απουσία στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague. Κι έχει να κάνει με τον Σάσα Βεζένκοφ. Καθώς έχει ένα μυϊκό θέμα στο πόδι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Βέβαια ο διεθνής πάουερ φόργουορντ το πάλεψε τις τελευταίες ημέρες. Με θεραπείες, αλλά τελικά δεν είναι απόλυτα έτοιμος, Και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του και χρειαστεί να απουσιάσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.,

Έτσι, θέση στην δωδεκάδα βρήκε ο Πάπας, ενώ στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται επίσης οι Σλούκας, Ουόκαπ, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Κάνααν, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ, Λούντζης, Παπανικολάου και Φαλ.

Η απουσία του Βεζένκοφ είναι μεγάλη καθώς αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού. Βάζει και πάνω από 15 πόντους μέσο όρο. Αυτοί θα χαθούν στην αποψινή αναμέτρηση και μένει να φανεί αν θα καλυφθεί αυτό το κενό. Ο Πίτερς είναι αυτός που θα πάρει πάνω του περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην θέση του Βεζένκοφ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.