Μπάσκετ

Σούπερ Βίρτους, σε «ελεύθερη πτώση» η Φενέρ [vid]

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 - 00:27

Η Μπολόνια με τον εξαιρετικό Μπελινέλι νίκησε 92-88 την τουρκική ομάδα που μετρά 4 συνεχόμενες ήττες στην Euroleague.

Σούπερ Βίρτους, σε «ελεύθερη πτώση» η Φενέρ [vid]

Ο Μάρκο Μπελινέλι είναι σαν το παλαιό καλό κρασί. Ο Ιταλός γκαρντ έκανε τη διαφορά, καθώς ήταν πρώτος σκόρερ (18π.), αλλά έβαλε 14 στην τελευταία περίοδο και ήταν καθοριστικός για να πάρει η Μπολόνια τη νίκη 92-88 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Η ιταλική ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό, ενώ από την άλλη η τουρκική είναι σε «ελεύθερη πτώση». Τέσσερις σερί ήττες και υποχώρηση στη βαθμολογία της Euroleague.

Το ματς είχε υψηλό τέμπο στο ματς. Με το πρώτο δεκάλεπτο να έχει τις δύο ομάδες να σκοράρουν τουλάχιστον 23 πόντους, αν και η Φενέρμπαχτσε ήταν εκείνη που πέτυχε 5 βολές για να κάνει το 23-20, 23-25. Από τη μία ήταν ο Μπελινέλι, από την άλλη ο Μότλεϊ. Οι δύο τους ήταν οι πρωταγωνιστές και το ματς στο ημίχρονο ήταν στην απόλυτη ισορροπία. Η «μάχη» συνεχίστηκε και στην 3η περίοδο. Στο φινάλε της, η Φενέρμπαχτσε έκανε σερί 10-3, προηγήθηκε 66-62 και το κράτησε ως το 30'.

Όλα αυτά, όμως, ως εκεί. Στην τελευταία περίοδο η Μπολόνια πέτυχε 27 πόντους, με τον Μπελινέλι να έχει πάνω από τους μισούς (σ.σ.: 14). Έτσι βοήθησε την Βίρτους να κάνει σερί 19-5, αλλά η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε και μείωσε στους 2 με Καλάθη και Μπούκερ. Αλλά οι Ιταλοί ήταν εύστοχοι στις βολές, στο τέλος, για να σημειώσει μια πολύ μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 46-46, 65-68, 92-88.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr