Μπάσκετ

Ο Βεζένκοφ ανανέωσε ως το 2025 με τον Ολυμπιακό [vid]

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 19:33

Νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές για τον κορυφαίο παίκτη των «ερυθρολεύκων» και τη φετινή σεζόν.

Ο Βεζένκοφ ανανέωσε ως το 2025 με τον Ολυμπιακό [vid]

Το τελευταίο διάστημα γύρω από τον Ολυμπιακό υπάρχει με Ντορσεϊμάνια. Αλλά οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έκαναν δώρο στον κόσμο της ομάδας κάτι άλλο. Κάτι που δεν περίμενε κανείς, υπό αυτή την οπτική, πώς θα γίνονταν σήμερα! Δηλαδή την επέκταση της συνεργασίας με τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ και MVP της Euroleague για τον Νοέμβρη για συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά, τουλάχιστον ως το 2025.

Όπως το συνηθίζουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, κάλεσε τον Σάσα Βεζένκοφ στα γραφεία της ναυτιλιακής τους εταιρείας. Η συζήτηση δεν κράτησε πολύ ώρα. Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν δείξει εδώ και αρκετό καιρό τις σκέψεις τους. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Βεζένκοφ είχαν αποφασίσει πώς θα συνεχίσουν την κοινή πορεία. Αλλά αυτό θα έπρεπε να επισημοποιηθεί.

Έτσι, τη δεύτερη ημέρα του 2023 και τρεις ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, «έσκασε» η μεγάλη είδηση. Οι «ερυθρόλευκοι» ως το 2025 «έδεσαν» τον Σάσα Βεζένκοφ στον Πειραιά. Το παλαιό του συμβόλαιο ήταν ως το 2024, ενώ το νέο πάει ένα χρόνο πιο πέρα. Επιπλέον, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι οικονομικές απολαβές του 27χρονου φόργουορντ.

Αλλά υπάρχει και μια ακόμη αλλαγή στο νέο συμβόλαιο. Διότι έχουν αυξηθεί τα ποσά που αφορούν το NBA out τόσο για το καλοκαίρι του 2023 όσο και το αντίστοιχο του 2024. Αν λοιπόν ο Βεζένκοφ αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στα παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, τότε θα έχει ακόμη πιο μεγάλα οφέλη και ο Ολυμπιακός από μια «μετακόμισή» του, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr