Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος στηρίζει τον Ράντονιτς - Τέλος ο Πεδουλάκης

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 14:58

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει το ελεύθερο να αλλάξει το ρόστερ και χωρίς περιορισμό στο μπάτζετ, αντίθετα ο Πεδουλάκης δεν είναι πλέον τεχνικός διευθυντής

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος στηρίζει τον Ράντονιτς - Τέλος ο Πεδουλάκης

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε δύσκολη θέση μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο προβληματισμός ήταν έντονος και όλοι περίμεναν την επόμενη μέρα.

Καθώς υπήρξαν σενάρια ακόμα και για αποχώρηση του Ράντονιτς από τον πάγκο. Καθώς και ο ίδιος ήταν σε κακή βραδιά στο ντέρμπι.

Ωστόσο ο Μαυροβούνιος τεχνικός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το αποτέλεσμα της συζήτησης, μετά και τις εξηγήσεις που έδωσε, ήταν πως θα συνεχίσουν μαζί. Και μάλιστα ο Ράντονιτς βγαίνει ενισχυμένος.

Καθώς του δόθηκε το ελεύθερο να κάνει τις μεταγραφές που θέλει. Να αλλάξει το ρόστερ και γενικά να κάνει τις κινήσεις που επιθυμεί για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Εκείνος που πλήρωσε το μάρμαρο ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο οποίος δεν είναι από εδώ και στο εξής στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Αλλά αναλαμβάνει διευθυντής στην ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.