Μπάσκετ

Euroleague: «Καθάρισαν» Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι [vids]

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 23:51

Οι «νυχτερίδες» παρά τις απουσίες τους, νίκησαν 81-71 την Εφές και την έστειλε εκτός 8άδας. Stop στο Τελ Αβίβ για την Παρτιζάν. Οι Καταλανοί νίκησαν στο «Astroballe».

Euroleague: «Καθάρισαν» Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι [vids]

Η νίκη της αγωνιστικής ήρθε από την Βαλένθια. Αν και αγωνίστηκαν χωρίς Τζόουνς, Χάρπερ και Ριβέρο, οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 81-71 της Εφές στη «La Fonteta» και έβγαλε την πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός οκτάδας. Το ματς ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η μεγαλύτερη διαφορά ήταν 3 πόντοι. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αναντολού προηγήθηκε με 7 πόντους, αλλά οι Ισπανοί γύρισαν το ματς στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου. Το έμμεσο τρίποντο του Πρέπελιτς και το τρίποντο του Γουέμπ «κλείδωσαν» τη νίκη της Βαλένθια.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 31-30, 49-56, 81-71.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Η Μπαρτσελόνα δεν την πάτησε δεύτερη φορά κόντρα στην Βιλερμπάν. Αν και είχε ηττηθεί στο ματς της Βαρκελώνης, στο «Astroballe» ήταν προετοιμασμένοι. Και παρότι στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους αντιμετώπισε προβλήματα, στη συνέχεια έλεγξε το ματς. Από το δεύτερο δεκάλεπτο πήρε τα ηνία και ήξερε πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Στο φινάλε του ματς, «καθάρισε» ο Χίγκινς με τα μεγάλα του σουτ και συνέβαλλε τα μέγιστα για τη νίκη των «blaugrana».

Τα δεκάλεπτα: 15-11, 33-42, 60-63, 75-82.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Η Μακάμπι νίκησε στο Τελ Αβίβ και την Παρτιζάν. Η ομάδα του Κάτας έχει μετατρέψει τελευταία σε «κάστρο» την έδρα της. Κόντρα στους Σέρβους πέτυχε την 4η σερί εκεί και βρίσκεται μέσα στην 8άδα των πλέι οφ. Ένα ακόμη ματς που ο Λορέντζο Μπράουν καθοδήγησαν την Μακάμπι που είχε από την αρχή το προβάδισμα. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάλεψε να επιστρέψει. Διότι στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε στο -14 και στο δεύτερο στο -11. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην τελευταία περίοδο να μειώσουν μέχρι τους 6 πόντους, αλλά ως εκεί.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 46-39, 64-53, 90-81.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr