Μπάσκετ

Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final-8 του Kυπέλλου - Η επιστροφή του Πανιώνιου!

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 15:01

Ο Ιστορικός στο μπάσκετ κάνει νέο ξεκίνημα από φέτος και κληρώθηκε με την ΑΕΚ. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα ημιτελικά εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου

Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final-8 του Kυπέλλου - Η επιστροφή του Πανιώνιου!

Η ΕΟΚ έκανε την Πέμπτη (12/1) την κλήρωση για το Final-8 του κυπέλλου. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο καθώς συμμετείχε και ο Πανιώνιος. Που κάνει νέο ξεκίνημα από φέτος. Μετέχει στην διοργάνωση μετά την κατάκτηση του UNICEF Trophy.

Μετά τη διενέργεια της κλήρωσης για το πρώτο ιστορικό final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον Άρη, ο Παναθηναϊκός με τον Κολοσσό Ρόδου, η ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και ο ΠΑΟΚ με το Περιστέρι.

Οι δύο «ισχυροί», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να συναντηθούν μόνο στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

To final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών (2022-23) θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-19 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, στάθηκε στο νέο format του Κυπέλλου Ελλάδας τονίζοντας σε δηλώσεις του: «Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, ποτέ άλλοτε δεν είχε γίνει τελική φάση με τη συμμετοχή οχτώ ομάδων. Συμμετέχουν οι επτά πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Basket League και ο Πανιώνιος, ο οποίος κατέκτησε το UNICEF Trophy. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!».

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών (2022-23):

Πανιώνιος-ΑΕΚ

Ολυμπιακός-Άρης

Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου

Περιστέρι-ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα των αγώνων:


Πέμπτη, 16/2

1-8: Πανιώνιος-ΑΕΚ (1)

4-5: Περιστέρι-ΠΑΟΚ (2)


Παρασκευή, 17/2

2-7: Ολυμπιακός-Άρης (3)

3-6: Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρ. (4)

Σάββατο, 18/2

Ημιτελικοί

Νικητής 1-Νικητής 2 (5)

Νικητής 3-Νικητής 4 (6)

Κυριακή, 19/2

Τελικός

Νικητής 5-Νικητής 6

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.