Μπάσκετ

Χωρίς Σλούκα ο Ολυμπιακός στην Μπολόνια, αμφίβολος ο Βεζένκοφ

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 19:33

Πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» λίγο πριν το τζάμπολ με την Βίρτους. Εκτός πλάνων ο Έλληνας γκαρντ, όλα ανοικτά για τον 27χρονο φόργουορντ.

Χωρίς Σλούκα ο Ολυμπιακός στην Μπολόνια, αμφίβολος ο Βεζένκοφ

«Λαβωμένος» πάει ο Ολυμπιακός στο ματς με την Βίρτους, απόψε (21:30) στην Μπολόνια. Καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών του. Ο πρώτος θα είναι σίγουρα απών, ενώ ο δεύτερος θα είναι μεν στην 12άδα, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα είναι σε θεση να προσφέρει ουσιαστικά. Ας τα βάλουμε σε μια σειρά, όμως, αναφορά με τις απουσίες των «ερυθρολεύκων» στην αναμέτρηση επί ιταλικού εδάφους.

Ο Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοφ ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα. Με τον Έλληνα γκαρντ και τον 27χρονο φόργουορντ να έχουν στομαχικές διαταραχές. Το αποτέλεσμα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας να αλλάξει τα πλάνα του, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Μιας και ο Κώστας Σλούκας θα χάσει το ματς με την Βίρτους. Δεν θα δώσει το παρών στην αποψινή αναμέτρηση στην Μπολόνια. Αντίθετα, ο Σάσα Βεζένκοφ θα είναι στην 12άδα του Ολυμπιακού. Ωστόσο δεν είναι 100% σίγουρο πώς θα μπορέσει να βοηθήσει. Διότι είναι πιθανόν και εκείνος να μην μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αν ο οργανισμός του είναι εξαντλημένος από την γαστρεντερίτιδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr