Μπάσκετ

Δια χειρός Χίγκινς η Μπαρτσελόνα [vid]

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 23:25

Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε το νικητήριο καλάθι (72-70) στα 22.3'' και έδωσε τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Δια χειρός Χίγκινς η Μπαρτσελόνα [vid]

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η Μπαρτσελόνα στο εντός έδρας ματς με την Βαλένθια. Ωστόσο πήρε τελικά τη νίκη με 72-70. Χάρη στο εύστοχο δίποντο που πέτυχε ο Χίγκινς στα 22.3''. Ένα ματς που είχε πολλές εναλλαγές. Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι σε πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο, ενώ οι Βαυαροί σε δεύτερο και τέταρτο. Ωστόσο, στο τέλος οι «blaugrana» ήταν περισσότερο ψύχραιμοι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με δύο πόντους διαφορά.

Αν και η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο +8 (28-20) στο δεύτερο δεκάλεπτο, δεν μπόρεσε να το διατηρήσει ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Οι Γερμανοί με μεθοδικότητα «ροκάνισαν» τη διαφορά. Με αποτέλεσμα να μειώσουν στον πόντο, στα μισά της αναμέτρησης στη Βαρκελώνη. Η μεγάλη «μάχη» συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο. Αλλά στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου, οι Καταλανοί προηγήθηκαν με +12 (63-51) και φάνηκαν να «καθαρίζουν» το ματς.

Ωστόσο, η ομάδα του Τρινκέρι γύρισε το ματς. Ο Γιάραμ με τρίποντο και βολές ισοφάρισε σε 70-70. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Χίγκινς ευστόχησε για το 72-70, με την άμυνα της Μπαρτσελόνα να μην επιτρέπει στον Γιάραμαζ που πήρε την τελευταία επίθεση να κάνει ένα καλό σουτ.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 34-33, 51-47, 72-70.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr