Μπάσκετ

Η ανοδική πορεία της Αρμάνι συνεχίστηκε [vid]

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 23:56

Δύο στα δύο στη «διαβολοβδομάδα» για την ομάδα του Μιλάνο που επικράτησε 74-68 του Ερυθρού Αστέρα.

Η ανοδική πορεία της Αρμάνι συνεχίστηκε [vid]

Μια χαρά κύλησε αυτή η εβδομάδα, με τη διπλή αγωνιστική για την ομάδα του Μεσίνα. Μετά το 89-83 επί της Μπασκόνια, η Αρμάνι νίκησε και τον Ερυθρό Αστέρα. Το Μιλάνο επικράτησε 74-68, σε μια αναμέτρηση που δεν έμοιαζε καθόλου με εκείνη των Ιταλών κόντρα στους Βάσκους. Διότι κρίθηκε από την άμυνα και όχι την επίθεση όπως το προηγούμενο.

Οι παίκτες του Μεσίνα είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, 43-27. Επιπλέον, το Μιλάνο βρήκε λύσεις από πολλά πρόσωπα και έφτασε σε ένα σημαντικό προβάδισμα. Αν κι αυτό μειώθηκε στους 13, στην ανάπαυλα.

Αργότερα, με αφετηρία το τρίτο δεκάλεπτο, οι Σέρβοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς. Μείωσαν στους 8, οι Ιταλοί βρέθηκαν ξανά στο +13 και η… μπίλια στο 30' έκατσε στους 10 πόντους. Αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ιβάνοβιτς έδειξαν άλλο πρόσωπο. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο. Το αποτέλεσμα ήταν η διαφορά να πέσει στους 4 (68-64). Όμως ο Βόιτμαν με ένα μεγάλο καλάθι την έφερε στους 6 και με τόσο έληξε η αναμέτρηση.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 45-32, 59-49, 74-68.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr