Μπάσκετ

Η... Μπάρμπαρα ανέβαλε το Κολοσσός - Παναθηναϊκός

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 20:24

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Ρόδο και ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει το ματς σε άλλη ημερομηνία.

Η... Μπάρμπαρα ανέβαλε το Κολοσσός - Παναθηναϊκός

Μία ακόμη αναβολή στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Basket League. Όμως, αυτή τη φορά ο λόγος ήταν η… Μπάρμπαρα. Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα μας. Ειδικότερα την Αττική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή του ΠΑΟ να μην μπορέσει να «πετάξει» με προορισμό τη Ρόδο. Εκεί όπου τη Δευτέρα το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να γίνει το ματς του Κολοσσού με τους «πράσινους».

Έτσι, από τη στιγμή που η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν μπορούσε να ταξιδέψει για τα Δωδεκάνησα, ήταν απολύτως λογικό να οδηγήσει τον ΕΣΑΚΕ να αποφασίσει την αναβολή της αναμέτρησης. Η λίγκα του μπάσκετ θα προχωρήσει τα προσεχή 24ωρα στο νέο ορισμό του ματς, σε ημερομηνία που θα βολεύει και τις δύο ομάδες. Αφενός λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, αφετέρου διότι υπάρχουν το προσεχές διάστημα και τα ματς για το Final-8 του κυπέλλου Ελλάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.