Μπάσκετ

BCL: Αναβολή των ματς των τουρκικών ομάδων

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 21:23

Όπως έκανε γνωστό το Basketball Champions League δεν θα γίνει κανένα τους ματς αυτή την εβδομάδα, μετά τους φονικούς σεισμούς στη γειτονική χώρα.

BCL: Αναβολή των ματς των τουρκικών ομάδων

Τα ματς των τουρκικών ομάδων που ήταν προγραμματισμένα για αυτή την εβδομάδα, για το Basketball Champions League, δεν θα διεξαχθούν. Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα η λίγκα του BCL. Μια λογική και αναμενόμενη απόφαση, μετά τους φονικούς σεισμούς στη γειτονική χώρα.

Εξάλλου, ο αριθμός των θυμάτων έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους 1.000 και συνεχώς αυξάνεται αυτός ο αριθμός. Η γειτονική χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ο πρόεδρος Ερντογάν έχει κηρύξει 7ήμερο πένθος.

Έτσι, οι ιθύνοντας του BCL πήραν την απόφαση να αναβάλουν τα τρία ματς της εβδομάδας. Κατά συνέπεια δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Μπαχτσεσεχίρ - Μανρέσα, Ουνικάχα Μάλαγα - Γαλατασαράι (σ.σ.: είναι ματς για τον όμιλο της ΑΕΚ) και Νταρουσάφακα - Μούρθια. Η αρμόδια επιτροπή του το Basketball Champions League θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr