Μπάσκετ

Αναβολές σε Euroleague και Eurocup

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 23:12

Δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των τουρκικών ομάδων, με εξαίρεση το Τρέντο - Τουρκ Τέλεκομ.

Αναβολές σε Euroleague και Eurocup

Όπως έγινε νωρίτερα με το Basketball Champions League και την αναβολή των ματς των τουρκικών ομάδων, το ίδιο έπραξε το βράδυ της Δευτέρας και η Euroleague. Μιας και όσο περνούν οι ώρες τόσο και μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων από τους φονικούς σεισμούς στη γειτονική χώρα.

Η Euroleague, λοιπόν, γνωστοποίησε πώς δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη και της Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή, για την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης. Με την λίγκα να κάνει γνωστό πώς το αμέσως προσεχές διάστημα θα κάνει γνωστές τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους. Επίσης, αναβλήθηκε και το ματς του Eurocup για την 14η αγωνιστική ανάμεσα στην Μπούρσασπορ και την Μπουργκ.

Αντίθετα, το άλλο ματς τουρκικής ομάδας για το Eurocup θα διεξαχθεί κανονικά. Αυτό δηλαδή ανάμεσα στην Τρέντο και την Τουρκ Τέλεκομ. Ωστόσο η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μιας και η ομάδα της Άγκυρας βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και δεν ήταν δυνατόν να αναβληθεί, με την τουρκική ομάδα να έχει κάνει το ταξίδι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr