Μπάσκετ

Ολοταχώς για Play Off η Παρτιζάν μετά το «διπλό» στο Μόναχο [vids]

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 23:54

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς νίκησε 82-71 την Μπάγερν και πέτυχε την 9η νίκη στα τελευταία 11 ματς, γεγονός που την έβαλε δυνατά σε τροχιά 8άδας.

Ολοταχώς για Play Off η Παρτιζάν μετά το «διπλό» στο Μόναχο [vids]

Η Παρτιζάν έχει χαράξει… ρότα για τα Play Off. Στο Μόναχο, το βράδυ της Πέμπτης, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της και 9η στα τελευταία 11 ματς! Επικράτησε 82-71 της Μπάγερν και έχει μπει πολύ δυνατά στο «παιχνίδι» για την πρόκριση στην 8άδα της Euroleague. Αν και οι Σέρβοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Παπαπέτρου που ταλαιπωρούνταν με ίωση, πήρε ένα σημαντικό «διπλό» έχοντας ως έξτρα «όπλο» και τους Σέρβους οπαδούς που ήταν στις κερκίδες.

Καταρχάς, η Παρτιζάν είχε από την αρχή τον έλεγχο. Μιας και στο 5' ήδη απέκτησε προβάδισμα 10 πόντων (15-5). Σταδιακά η Μπάγερν ισορρόπησε το ματς και κατάφερε στο τέλος του δεκαλέπτου να ισοφαρίσει. Επιπλέον, στο δεύτερο δεκάλεπτο το ματς είχε αντίστοιχη εικόνα. Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ. Μετά το 15' η Παρτιζάν πήρε τα ηνία και τα κράτησαν ως τα μισά του ματς.

Στην τρίτη περίοδο, οι Σέρβοι πάτησαν… γκάζι και έχτισαν μια σημαντική διαφορά της τάξης των 15 πόντων (54-39). Επίσης, στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου βρέθηκαν και στο +20 (67-47). Αν και η Μπάγερν έκανε την προσπάθειά της να επιστρέψει στο ματς, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει ως και τους 9 πόντους, 69-78. Αλλά οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη στο δρόμο για τα Play Off.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 33-39, 45-60, 71-82.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr