Μπάσκετ

Χωρίς Παπαγιάννη οι «πράσινοι» με τη Βαλένθια

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 19:25

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό που θα αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα χωρίς τον Έλληνα σέντερ.

Χωρίς Παπαγιάννη οι «πράσινοι» με τη Βαλένθια

Μια πολύ σημαντική απουσία προέκυψε για τον Παναθηναϊκό λίγες ώρες πριν το τζάμπολ με την Βαλένθια. Διότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός βασικού του παίκτη. Δηλαδή του Γιώργου Παπαγιάννη που χάνει την αναμέτρηση με τις «νυχτερίδες».

Ο Έλληνας σέντερ του «τριφυλλιού» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Μην ξεχνάμε πώς το περασμένο καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τραυματισμό στο ίδιο σημείο. Με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ που άρχισε στα τέλη Αυγούστου.

Με την απρόσμενη αυτή εξέλιξη να τον θέτει εκτός του ματς με την Βαλένθια. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι για το αποψινό ματς. Την άλλη εβδομάδα ακολουθεί το Final-8 του κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο. Η αγωνία στις τάξεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχει να κάνει περισσότερο με τη συμμετοχή του ή όχι εκεί. Διότι στην Κρήτη θα κριθεί ένας τίτλος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr