Μπάσκετ

Η εποχή Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό τελείωσε... [vids]

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 19:54

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός συμφώνησε με τους «πράσινους» για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Η εποχή Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό τελείωσε... [vids]

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Οι άνθρωποι των «πράσινων» και ο Μαυροβούνιος προπονητής κατέληξαν σε συμφωνία, αναφορικά με την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μετά την αποτυχία στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ειδικά μετά την ήττα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα! Διότι μετά την απώλεια του βασικού στόχου των «πράσινων» για φέτος, η θέση του Μαυροβούνιου προπονητή ήταν επισφαλής! Επίσης, οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις των «πράσινων» είχαν κάνει αβέβαιο το μέλλον του 53χρονου προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Έτσι μετά τον χαμένο ημιτελικό του Σαββάτου ξεκίνησαν οι συζητήσεις για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τελικά, το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξε… deal. Πιο συγκεκριμένα, ο Ράντονιτς θα λάβει όλο τα χρήματα του συμβολαίου του για τη φετινή χρονιά. Επιπλέον το 50% αυτών της επόμενης σεζόν, μιας και το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» ήταν για δύο χρόνια!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι υποχρεωμένη να «τρέξει» τις εξελίξεις για να βρει τον διάδοχο του Ντέγιαν Ράντονιτς. Εξάλλου, το όνομα του Ιταλού ομοσπονδιακού προπονητή, Τζιανμάρκο Ποτζέκο είχε ακουστεί τα προηγούμενα 24ωρα. Ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει και άλλος υποψήφιος προπονητής, για να αναλάβει άμεσα το «τριφύλλι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr