Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Σερέλη προπονητή έως το τέλος της σεζόν

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 12:26

Οι πράσινοι επέλεξαν να πάνε σε υπηρεσιακή λύση και στόχος είναι το καλοκαίρι να βρουν προπονητή με βαρύ βιογραφικό

Παναθηναϊκός: Με Σερέλη προπονητή έως το τέλος της σεζόν

Ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση του για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.
Έπρεπε να παρθούν άμεσα αποφάσεις καθώς δεν έχει χρόνο ο Παναθηναϊκός. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν. Στράφηκε σε δυνατές λύσεις, όπως ο Πάμπλο Λάσο, αλλά τις αφήνει για το καλοκαίρι. Με τον Χρήστο Σερέλη να γίνεται υπηρεσιακός και να παίρνει την θέση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Σερέλης ήταν και περσι στους πράσινους μετά την απόλυση του Δημήτρη Πρίφτη. Ήταν βοηθός του Γιώργου Βόβορα. Τώρα θα γίνει το αντίθετο. Ο Βόβορας θα είναι βοηθός του. Ο Έλληνας τεχνικός απο ο 2015 είναι στο Λαύριο. Με μια μικρή παρένθεση για να πάει στον Παναθηναϊκό. Τώρα κάνει ξανά την ίδια διαδρομή.

Παράλληλα ο Εξάστερος ψάχνει τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι. Ο Πάμπλο Λάσο λέγεται πως είναι στην κορυφή της λίστας. Μια δύσκολη περίπτωση με τον Ισπανό να φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από ένα θέμα που προέκυψε με την υγεία του.

Τα άλλα ονόματα έχουν να κάνουν με τον Τσάβι Πασκουάλ, που έχει βρεθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αλλά και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αν φυσικά φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.